Vi vet alla hur stressig vardagen kan var

Vi vet alla hur stressig vardagen kan vara. Med jobb, familj och fritidsaktiviteter finns det helt enkelt inte tillräckligt med tid över till vardagsbestyren. Varför inte hyra in professionell städhjälp? Rent Hemma är ett Stockholmsbaserat företag som erbjuder städning och andra tjänster till en rimlig kostnad. Låter det här intressant? Gå då till vår hemsida www.renthemma.se eller till vår Facebook sida, www.facebook.com/renthemma, och läs mer. Om du har frågor eller vill boka städning kan du kontakta oss via webformuläret på hemsidan eller ringa 08-120 509 10. Om du föredrar e-post så är adressen info@renthemma.se.

Om du är osäker, varför inte boka in en provstädning och bestämma dig efteråt? Om du anlitar Rent Hemma kostar provstädningen bara 99 kronor per timme (efter RUT-avdrag). Vi accepterar uppdrag i hela Storstockholmsområdet så länge adressen kan nås via kollektivtrafik. Provstädningen kan du boka direkt på www.renthemma.se. Ange datum och kontaktuppgifter så skickar vi en bekräftelse. Efter provstädningen gör vi en uppskattning av ditt städbehov och tar fram en kostnadskalkyl. Du kan välja mellan ett flertal alternativ: städning en gång i veckan, en gång varannan vecka, en gång var tredje vecka eller storstädning. En detaljerad lista över vad som ingår i vår städning hittar du på http://www.renthemma.se/tjanster-och-priser/stadlistan/. Om du har några speciella önskemån anger du detta i samband med bokningen.

När du anlitar Rent Hemma betalar du endast för den effektiva städtiden. Priset (efter RUT-avdrag) är 149 kronor per timme under måndag-tisdag och 169 kronor per timme under onsdag till fredag. Gå till www.renthemma.biz och läs mer om våra tjänster!

No related posts.