Städtjänst i stockholm

Hjälp hemma

Svårt att få tiden att räcka till? Är det lätt att det går lite väl lång tid mellan städningarna? Ja, då kan det vara aktuellt för dig att bli kund hos Hjälp hemma. Företaget är precis vad det låter som. Anmäl ditt intresse för att bli kund redan idag.

Hjälp hemma är ett företag som erbjuder Städning & städhjälp till dig som bor i Stockholm och Uppsala. Städhjälpen utgår självklart från just dina behov. Därför kan du välja tre olika paket. I paketet S ingår städhjälp en gång i månaden, i M en gång varannan vecka och i L varje vecka.

Vill du ha en mer omfattande service så kan Hjälp hemma även ordna med detta. Bland annat erbjuder Hjälp hemma skovård, tvätt och hjälp med matlagningen. En mycket stor fördel med att anliga Hjälp hemma är det fantastiska priset.

Hjälp hemma kostar från endast 177,5 SEK i timmen att anlita. Är det så att du på grund av städning och annat hushållsarbete måste försöka tid som annars skulle vara avsedd för arbete, kan du själv räkna ut att Hjälp hemma kan bli en ekonomisk vinst.

Personalen som arbetar på Hjälp hemma är mycket duktig och serviceinriktad. Samliga i personalen har genomgått en internutbildning. Att bli kund hos företaget går mycket snabbt. Och redan i ansökningsprocessen kommer du att märka den fantasiska service som Hjälp hemma erbjuder sina kunder ex, Städtjänst.

Om det skulle vara så att du är intresserad av Hjälp hemmas tjänster så kommer en representant från företaget hem till dig för ett kundbesök. Även om du inte är helt säker på att du vill anlita Hjälp hemma så rekommenderas du verkligen att ta emot företaget. Det är nämligen inte alls förpliktigande. Dessutom är kundbesöket gratis.

https://www.hjalphemma.se/stadservice/stadbolag-stockholm/

No related posts.