Sportresor med Steve Perryman

Skriv in namnet på ditt favoritlag i sökrutan – och sedan kan du botanisera bland reseförslag. Svårare än så är det faktiskt inte att använda sig av den svenska sportresesajten Steve Perryman. Surfa in på steveperryman.se redan idag för att kolla in det stora utbudet av resor.
Steve Perryman kan erbjuda resor till de bästa fotbollsligorna ute i Europa. Självklart kan Steve Perryman även ordna med biljetter till åtråvärda Champions League. Tack vare sitt stora kontaktnät, som Steve Perryman har byggt upp sedan starten 1997, så kan det svenska sportreseföretaget ofta ordna med biljetter till matcher som officiellt är utsålda.
Vill du ge bort ett presentkort hos Steve Perryman till en vän? Mejla i så fall till adressen info@steveperryman.se så kommer ett presentkort att skickas till dig, tillsammans med en faktura. När du handlar ett presentkort hos Steve Perryman så gäller i det hela två år.
Värt att veta om Steve Perryman är även att företaget, sedan många år tillbaka, är officiell samarbetspartner till Svenska Fotbollsförbundet. Att resa med Steve Perryman innebär alltid att du är i trygga händer. Det svenska sportreseföretaget är medlemmar i Svenska Resebyråföreningen och har ställda resegarantier till Kammarkollegiet.
Steve Perrymans rekommendation är att du alltid ska teckna ett avbeställningsskydd då du står i begrepp att resa. För mer information om villkor kan du med fördel surfa in på företagets webbplats, steveperryman.se.
Om du har några frågor så ska du inte tveka att höra av dig direkt till företaget, som du når på telefonnummer 0771-444 800. Telefonlinjen är öppen på vardagar klockan 08:00 till 17:30 och under perioden 1 maj till 31 juli, mellan klockan 08:00 och 17:00. Kolla in vad Steve Perryman kan erbjuda dig nu på direkten. För allt som krävs är att du vet vilket favoritlag du har!

No related posts.