Snabba fakta om Leadstore.se

Snabba fakta om Leadstore.se
* Leadstore är ett företag som specialiserat sig på att sälja så kallade leads till lämpliga företag. Deras fokus för tillfället är att rekrytera intresserade presumtiva kunder – intresserade av att köpa viktminskningsprodukter alternativt att tjäna extra pengar.
* En lead är kontaktuppgifter till en person som visat ett uttalat intresse att vilja köpa en produkt eller tjänst inom ett visst område. (I Leadstores fall; viktminskningsprodukter och möjligheten att tjäna extra pengar.
* Leadstore lämnar en rad garantier på sina leads för att höja kvalitén. Exempelvis återbetalas pengar för leads där telefonnummer inte fungerar eller går till utlandet. Samt om den tänkta kunden är minderårig eller är orimligt svår att få tag på.
* När du köper en lead från Leadstore är detta unikt för dig och ditt företag. Ingen annan får tillgång till den potentiella kundens kontaktuppgifter.
* När du handlar leads från Leadstore betalar du i efterhand via faktura. Leadstore samarbetar med Klarnas faktureringstjänst.
* När du köper ett leadpaket large eller medium kommer du att få en lead per dag och med leadpaket small ungefär tre leads per vecka. Hur många leads som ingår i ett paket beror på vilken sorts leads du köper.

No related posts.