Se New York Rangers i Madison Square Garden?

Sugen på att se Manchester United på Old Trafford? Eller varför inte New York Rangers i Madison Square Garden? Det svenska sportreseföretaget LA Travel ger dig möjligheten att uppleva spänningen på plats.

LA Travel har erbjudit sportresor till en rad olika platser i Europa och USA sedan 2003. Och den imponerande kundnöjdheten, som ligger på 97 procent, torde tala sitt tydliga språk.

Att resa tillsammans med LA Travel är alltid enkelt och smidigt. LA Travel ordnar med flyg, hotell och matchbiljetter – så att du kan fokusera på att ha roligt tillsammans med dina kompisar.

När du reser med LA Travel så kan du vara säker på att du är i trygga händer. På resande fot kan det ibland uppstå oväntade situationer. Därför kan det vara bra att veta att LA Travel har en supportavdelning som står beredd att ta emot dina frågor, dygnet runt alla dagar i veckan.

Vidare omfattas din resa av sedvanlig resegaranti, som gäller vid gruppresor, samt även en prisgaranti. Det innebär att priset aldrig ändras även om valutakursen skulle göra det.

Glöm inte att LA Travel också anordna olika former av träningsresor, till flera destinationer runt om i Europa. En träningsresa kan vara den perfekta teambuildingen för ditt företag. Mer information om dessa träningsresor hitta du på företagets hemsida, latravel.se.

Är du ett fan av Formel 1? Självklart anordnar LA Travel också resor för motorentusiaster. Gör ett klokt val – välj det svenska resesportföretaget LA Travel. När du reser tillsammans med LA Travel kan du vara säker på att kommer att få en oförglömlig upplevelse.

Unna dig och dina och dina vänner något extra – boka din resa med LA Travel redan idag. På resesportföretagets webbplats hittar du en mycket smart sökfunktion, där du kan ange lag, stad och tidpunkt för din resa! Lär mer på https://www.latravel.se/hockeyresor/nhl-hockeyresor/ eller https://www.latravel.se/formel-1-resor/

Related posts:

  1. sajten Hotel New York