Rimowa – bagage med tradition

Rimowa – bagage med tradition
Rimowa tillverkar bagaget som har följt med människor runt om i världen i över hundra år. Dieter Morszeck, VD för Rimowa, leder företaget traditionsenlig i sin tredje generation. Liksom hans farfar som grundade företaget, lägger han stor vikt vid perfekt hantverk och exakt produktion. Precis som sin far, som introducerade aluminium tillproduktionen, har han åtagit sig att fortsätta utvecklingen och kontinuerligt utöka sortimentet.

Rimowa – detta världsberömda Kölnföretag – är internationellt känt tack vare sin unika design och enastående kvalitet. De samarbetar med en lång rad välrenommerade  företag och återförsäljare, och driver även sina egna butiker runt om i världen – som är deras stolta flaggskepp.
Dessa butiker är den första anhalten på varje kontinent för människor som har stora förväntningar på sin resa. När allt kommer omkring är Rimowalogotypen inte bara en representant för essensen av utmärkt reskultur, den är också en garanti för att en verklig Rimowa är den perfekta reskamraten för sin ägare – oavsett var denne befinner sig i världen.

Blir du sugen på att skaffa dig en egen resväska från Riwona efter denna presentation? Låter det fruktansvärt dyrt – så exklusivt det är? Nåväl, du behöver inte tvunget ta dig till deras flaggskeppsbutiker och köpa väskorna där. Det finns billigare sätt. Du kan tillexempel via nätet gå in på www.resväskor.eu. Här finns de. Här hittar du även resväskor från 117 andra mer och mindre kända varumärken. Bland klassiker som American Tourist och Samsonite hittar du även resväskor från olika nyare och innovativa väsktillverkare.

http://www.resvaskor.eu/american-tourister
http://www.resvaskor.eu/disney

No related posts.