Osunt kändisskap

I kändistörstens värld i kändishungerns värld vill man hylla den som är bäst på något, oavsett vad detta är. Om det så är att äta. Självfallet är USA landet där man kan både bli berömd och rik på att enbart vara fet och äta mycket. Det tydligaste exemplet är Donna Simpson.

Hon kämpar för att bli världens tyngsta kvinna genom tiderna. Hon har redan rekordet som den tyngsta som fött ett barn. I Juli 2011 vägde Simpson 350 kg och var därmed 150 kg från rekordet. Hon fortsätter jobba sig uppåt. Simpson har vänt sin övervikt till ett inkomstbringande företag. Via internet kan voyeurister se henne äta sina måltider på över 15.000 kalorier per dag – via live feeds på sin hemsida. Ja, folk betala henne pengar för att se henne äta. Verkligen.

Ett annat exempel var Carol Yager som innehade inofficiell världsrekordinnehåller som världens tyngsta kvinna. Hon påstod själv att hon vid ett tillfälle vägde så mycket som 800 kg, men det finns inga bevis för detta. Hon var en regelbunden gäst hos “The Jerry Springer Show”. När hon fick varningar av sina läkare att hon skulle dö om hon inte gick ner i vikt tänkte hon om och gjorde en kraftansträngning och gick ner 250 kg. Men det kunde inte hindra hennes död 1994 vid en ålder av endast 34 år.

Är du orolig för din vikt och känner att det är svårt att gå ner, så kan du behöva hjälp. Börja med att gå in på http://www.viktfakta.se

No related posts.