Några belysningstips för ditt badrum

När du ska till att göra en badrumsrenovering är det många komponenter som är viktiga att besluta kring för att uppnå det perfekta resultatet. Belysningen är till exempel viktigare i badrummet än i något annat rum i huset. Detta är den plats där vi alla vill göra mycket detaljerade och viktiga sysslor som rakning eller sminkning. Det är också den första plats vi ser oss själva på morgonen och det sista stället vi ser oss själva på kvällen.
Tips 1: Konsultera en ljusdesigner
Överväg att anlita en ljusdesigner till ditt badrum. En belysningsdesigner kommer att titta på den övergripande design för att bestämma mängden och placeringen av ljus som behövs i utrymmet.
Tips 2: Ha ljus i lager
Människor tenderar att upprepa vad de växte upp med, oftast bara en enda lampa som monteras ovanför spegeln. Men alla som har varit i ett badrum med bara en enkel lampa i taket eller bara ett ljus över spegeln vet hur osmickrande en enda ljuskälla kan vara. Skaffa fler och få ett mjukt jämt ljus.
Tips 3: Skapa en scen
Skapandet av olika ljusscener ger starkt ljus i det område där du gör dig redo på morgonen och även mjuk belysning för ett avkopplande bad i badkaret. Eller kanske en säkert belysning för besök på toaletten mitt i natten
Tips 4: Övervinn designerns utmaningar
Badrum ligger ofta vid innerväggar, vilket kan innebära en brist på naturligt ljus. Försök att införliva
dagsljus när det är möjligt. Ett rum utan en källa till naturligt ljus känns lite underjordisk. Det är bra
att lägga ett fönster eller takfönster som en del av ett ombyggnadsarbete.
Har du några frågor kring renoveringen av ditt badrum och kanske vill veta var du kan hitta hjälp med arbetet med det, så kan du gå in på www.badrumsrenovering.org

No related posts.