Min hund och våra trappor

Förra året hade jag ett stort problem med våra trappor. Min hund Loke använde trapporna för att springa upp och ner. Han trodde antagligen att vår trappa var hans lekplats. På grund av detta blev mattan på trappan smutsig efter allt hår och skräp från vår älskade Loke.

Jag kände att jag behövde göra något. Jag tränade Loke att inte leka i vår trappa. Det tog mig en hel del tålamod för att få honom att förstå att det inte är en lekplats. Men det lyckades, och efter 2 månader gjorde han det aldrig igen. Trots detta, hade jag fortfarande ett problem. Jag rengjorde mattan på trappan med hjälp av en borste och dammsugare, men lyckades ändå inte få den ren. Jag visste att det fortfarande fanns massor av smuts och hår som behövde tas bort.

Till slut bestämde jag mig för att kontakta en professionell trappstädningsfirma. De kom hem till mig direkt och gjorde en grundlig städning av min trappa. Efter bara några timmar var mina trappor vackra och bakteriefria igen. Därefter bestämde jag mig för att anlita en professionell firma för trappstädning var femte månad. Och jag gör även min del av jobbet, som är att regelbundet dammsuga och borsta mattan på min trappa.

Är du intresserad av trappstädning och vill veta var du kan läsa mer. Ett tips för den intresserade är att gå in på trappstädning. Detta är en mycket bra sida att starta på när du vill fördjupa dig i ämnet.

No related posts.