Linser, Baby, you can light my fire

Det är ju den effekten man vill uppnå när man är ute för att träffa någon; att denne ska tycka att man är het. Att man ska få den andre att brinna passionerat. Så hur ska man uppnå det.
Tar man det bokstavligen kan man ju hälla en dunk bensin över sig själv och den man vill ska tända – och sedan sätta fyr. Men det är inte bara farligt och oansvarigt – det är dessutom fundamentalistkorkat. Givetvis kan man inte vara bokstavstroende när man läser The Doors berömda sångtitel. Man vill ju uppnå en metaforisk effekt. Att den andre ska ”tända” och ”brinna” och vice versa. Så hur kan man annars göra för att uppnå den effekten. Ett förslag är att skaffa Cracy linser i form av eld. Linsen Fire är ett par röda linser med flammande gult i mitten. Med dem på dig ser det ut som om dina ögon brinner. Effekten blir att både du och den du försöker tända hamnar i elden.

Du kan läsa mer om crazy linser på www.linsbolaget.se. Det finns en lång rad olika modeller, helt beroende på vilken effekt du vill uppnå på de människor du möter. Linserna är utan styrka. Är inte crazy linser din grej kan du här även läsa om färgade linser – med och utan styrka – samt linser som korrigerar de flesta synfel som finns. Har du några undringar kring linser är www.linsbolaget.se en självklar plats för dig att starta ditt kunskapssökande.

http://www.linsbolaget.se/manadslinser/

http://www.linsbolaget.se/linsvatska/

http://www.linsbolaget.se/linser/

No related posts.