Låna pengar till att börja en ny hobby – starta krig mot USA

Låna pengar till att börja en ny hobby – starta krig mot USA
Du kanske har provat på origami, frimärkssamlande och yoga och du känner att du inte får någon inre tillfredställelse av dina hobbies. Men kanske är du inne på fel spår. Kanske är det inte fridfullhet och inre harmoni du behöver för att finna meningsfullhet och tillfredställelse. Kanske är det världsdominans och att krossa dina motståndare brutalt och fullständigt som är din grej. Många kan söka i flera år innan de hittar den hobby som skänker dem känslan av meningsfullhet – vissa hittar den aldrig. Men det kan vara värt ett försök att bygga upp en armé förklara krig mot en supermakt och starta det fullständiga kriget. Detta har fungerat för människor som Napoleon, Hitler och Djingis Kahn – så varför inte för dig.

Idag har USA utan konkurens världens mäktigaste krigsmakt och den i särklass högsta krigsbudgeten. Om du ska ta din nya hobby på allvar så är det mot USA du ska förklara krig. Om du siktar på att vinna kriget bör du också skrapa ihop en krigsbudget som brädar USAs så inledningsvis bör du kunna vigga ihop runt 7 000 miljarder per år. Bra soldater kan du köpa för en billig peng i gamla Sovjetunionen, Afrika och Kina. Här bör du också kunna köpa loss kärnstridsspetsar och annan utrustning som annars kan vara svår att få tag på.

Men det mest kan du faktiskt köpa här i Sverige då vårt eget land faktiskt är världens största vapenproducent per capita.
Sedan är det bara att sätta igång!

Om du går in på www.bankexperten.se så kan du få lite tips och råd om hur du går till väga för att låna pengar med banklån. Det är bra om du har en budget som du kan visa upp och någon värdefull säkerhet.

Related posts:

  1. Att låna pengar
  2. Låna pengar av norrbanken
  3. låna pengar med banklån
  4. vill du låna pengar
  5. tips när det gäller låna pengar