Idag är sambanden mellan övervikt och hälsoproblem väl etablerad

Idag är sambanden mellan övervikt och hälsoproblem väl etablerade. En bra viktkontroll är dock inte helt enkelt att uppnå. Vardagsstressen gör att många slarvar med både måltider och motion. Alltför ofta väljer vi onyttig och kaloririk snabbmat efter som vi helt enkelt inte har tid att ställa oss och laga hälsosamma måltider. Ett sätt att säkerställa mer balanserade och varierade mål är att gå över till måltidsersättningar och kosttillskott. Med Herbalifes välsmakande hälsoprodukter slipper du lägga tid på matlagning och disk samtidigt som du får alla de näringsämnen som kroppen behöver för att må bra. Läs mer om måltidsersättning, kosttillskott och andra hälsoprodukter på www.ner-i-vikt.se. Har du frågor om oss eller våra varor? Kontakt i så fall vår kundtjänst, som är öppen måndag till fredag, 08:30-17:00. Telefonnumret är 026-10 85 50 e-postadressen info@nerivikt.se.

Vissa dagar krävs det att vi är lite extra på hugget, exempelvis under tentaperioder eller när det är mycket att göra på jobbet. Då är det bra att ha något som piggar upp och ser till att vi kan prestera på topp. Ta en närmare titt på http://www.ner-i-vikt.se/energi-fitness/. Här hittar du bland annat vår populära Quickspark, en löslig tablett vars Nikotinamid-adenin-dinukleotid (NADH) som främjar kroppens energimetabolism. Tabletten socker-, kalori- och koffeinfri. Här hittar du även den koffeinhaltiga energidrycken LiftOff, som innehåller att dagsbehov av C-vitamin och gör dig pigg och alert. LiftOff innehåller även B-vitaminer som hjälper omnesomsättningen.

Besök oss på www.ner-i-vikt så berättar vi mer om vad du kan göra för att hitta vägen till ett sundare och friskare liv. Hos oss hittar du ett omfattande sortiment av hälsoprodukter. Suomi och Norge

Related posts:

  1. Övervikt och fetma är resultatet av ett för högt kaloriintag