Faran att få spader när man spelar poker

Detta är ingen ordlek som syftar på att man ska hålla sig lugn när man spelar poker och inte flippa ut och få spader när det går dåligt för en. Detta handlar rent faktiskt om att det är vanskligt att få spader när man spelar poker. Alla kort har nämligen olika krafter och betydelse som man bör ta hänsyn till när man spelar. Kort i färgen spader kan nämligen vara både bra och dåliga – det gäller bara att veta när de är det ena eller det andra.
Spader åtta till exempel kan leda dig till kreativa lösningar och till direkta spelvinster – om läget är rätt. Men det kan också innebära att du tappar koncentrationen, blir slarvig och handlar utan att ta hänsyn till konsekvenserna.
Så om du söker svar i korten – om hur du ska sköta ditt spel – så undviker generellt spader, och i synnerhet spader åtta.
Faktum är att undvik genomgående alla kort. För om du söker vägledning i korten när du spelar poker, då har du inte vid ett pokerbord att göra. Då håller då med dumheter. Poker handlar om kunskap, övning, analys, kalkyl och massor av hårt arbete. Det finns inga genvägar till framgångar vid pokerbordet. Om du vill tala med korten kan du hålla med spådom i kort, men inte poker.
Vill du seriöst lära dig mer om poker – och framförallt poker på nätet – kan du besöka en sida som www.pokerbonusen.se där du hittar mycket information.

Related posts:

  1. Poker som det borde vara
  2. Spela poker på nätet
  3. Vad är egentligen ett pokeransikte
  4. Poker online