Djursholms båtvarv har en lång historia

Det familjeägda företaget Djursholms båtvarv har en lång historia. Det grundades 1935 av C.A. Fagerman, som var en väldigt duktig båtkonstruktör. Och alltsedan dess har kompetens genomsyrat företaget.

Om du är en båtägare, hemmahörande i Stockholm, så är det verkligen en klok idé att låta Djursholms båtvarv ta hand om din ögonsten. När du anlitar Djursholms båtvarv så kan du vara säker på att din båt är i trygga händer.

En av de många tjänster som Djursholms båtvarv erbjuder är båtlyft i Stockholm. Värt att känna till är att företaget lyfter både motorbåtar och segelbåtar. Det finns också flera olika typer av lyft. Fundera på vilket som kan vara aktuellt i ditt fall.

Djursholms båtvarv utför besiktningslyft, tvåvägslyft samt lyft för bottentvätt. Fast pris gäller. Sedan är det bra att veta att alla lyft sker av personalen på Djursholms båtvarv.

Att boka in ett båtlyft är extremt smidigt. Du behöver bara surfa in på företagets hemsida och fylla in när du vill ha tjänsten utförd. En mycket stor fördel med att anlita Djursholms båtvarv är att personalen är extremt snabba med att dels svara på din bokning, dels att utföra jobbet utan att i något läge tumma på kvaliteten.

Och skulle det vara så att du har några som helst undringar rörande båtlyftet och/eller tiden när det kan genomföras så tveka aldrig att höra av dig direkt till personalen på Djursholms båtvarv.

För direkt kontakt med Djursholms båtvarv så kan antingen mejla till info@djursholmsbatvarv.se eller ringa till 08-755 19 09. Glöm inte heller att det finns en chattfunktion på företagets hemsida, djursholmsbatvarv.se.

Så vad väntar du på? Boka in ditt båtlyft redan idag. Du kommer inte att ångra dig. För Djursholms båtvarv håller vad de lovar och mer därtill. Lycka till med din bokning! Läs mer på  https://www.djursholmsbatvarv.se/motor-drev-service , bottenmålning av båt

No related posts.