Det finns en mängd fördelar med kreditkort.

Det finns en mängd fördelar med kreditkort. Standard är att man betalar sina kreditköp en gång per månad. På så sätt skapar du dig enkelt en överblick över dina utgifter. Det är betydligt knepigare om man måste spara och hälla reda på alla kvitton för att sedan räkna samman dem i slutet av månaden. Med hjälp av kreditkortsräkningen kan du göra enkla justeringar. Om den visar att en viss utgiftspost börjat öka kan det vara värt att titta närmare på den. På den kostnadsfria informationssidan www.kreditkortdirekt.se hittar du allt du behöver veta om kreditkort. Här kan du även enkelt ansöka om kort. Välkommen in till oss!

Länge fanns det en skepsis mot att handla med kreditkort på nätet. Många var rädda för att bli lurade. Ett visst mått av försiktig är naturligtvis alltid på sin plats. Skulle man av någon anledning bli misstänksam mot en viss e-butik så kan man ju alltid kolla upp den. Rykten om oegentligheter sprider sig snabbt via internet. Att handla med kreditkort på nätet är dock i det allra flesta fall mycket säkert. Idag finns det en internationell standard för betalningar som kallas Secure Electronic Transaction (SET). Med denna får du ett digitalt certifikat som kopplas till ditt kort. Samtliga transaktioner med seriösa e-butiker krypteras enligt den senaste tekniken inom datasäkerhet.

Fortfarande utgör så kallad phishing ett problem. Exempel på phising är att någon kontaktar dig, via telefon eller email, och efterfrågar känslig information (kontonummer med mera). Svara aldrig på sådana förfrågningar. Istället ska du anmäla dem. Läs mer om kreditkort och säkerhet på kreditkortdirekt

Related posts:

  1. Fördelar och risker med kreditkort
  2. Världens lyxigaste kreditkort
  3. Sida späckad med info om kreditkort