Bröllopsfesten

Bröllopsfesten
Bröllopsfesten är de först timmarna ni är gifta. Det är starten på ett långt och lyckligt liv tillsammans. Ni samlar era nära och kära och kanske en hel del andra. Hur många som ni bjuder på er bröllopsfest beror ju på hur stort ni vill ha det och hur stort ni har råd att ha det. Vissa sparar i flera år till det perfekta bröllopet och vill ha många gäster som får en fantastisk fest med många lyxiga moment. Andra vill bara ha några få på festen och lägger i stället pengarna på en ordentlig bröllopsresa. Det är helt och hållet efter smak och tycke.
Vissa vill följa traditioner med toastmaster och tallista, bröllopstårtsskärande och brudparets vals. Andra vill bryta normer och göra det personligt och unikt för just dem. Det finns givetvis inga regler för hur det ska vara – men det finns många traditioner för de som tycker om det.
En sak som dock är bra att tänka på, oavsett hur er bröllopsfest ser ut, är att ha allting klart i god tid innan bröllopsdagen. Lämna inga trådar lösa i sista stund. När dagen väl kommer vill ni kunna slappna av och bara koncentrera er på varandra. Se gärna till att ni har andra människor som håller i trådarna under själva dagen. En värd eller värdinna som tar hand om gäster, mat och logistik samt en toastmaster som håller i själva festens moment. Vill du veta mer om bröllop, eller få tips kring din bröllopsplanering, kan du gå in på http://www.brollopsassistenten.se.

No related posts.