Behöver du låna pengar snabbt till bra villkor?

Behöver du låna pengar snabbt till bra villkor? Kanske har något precis gått sönder i hushållet, kanske börjar det bli hög tid att uppgradera vitvarorna? Om du ska jämföra lånevillkor hos alla banker på egen hand så kan det ta en hel del tid i anspråk. Nu finns det hjälp att tillgå. Gå via Låna.at så hjälper vi dig hitta det bästa lånet.

Låna.at har alltid varit noga med att erbjuda individuell rådgivning. Våra duktiga rådgivare är tillgängliga alla tider på dygnet. Telefonnumret är 0770-455 903. Tveka inte om du har frågor om låneproceduren eller vår webtjänst.

För att få låna pengar kräver att du har fyllt 18 år samt att du har en fast bostad i Sverige. Dessutom ska du ha en inkomst, via arbete eller pension, på minst 100 000 kronor per år. Via den oboerende lånförmedlare Låna.at kan du ansöka om ett så kallat blancolån på upp till 350 000 kronor. För ett sådant lån behöver du inte uppvisa någon säkerhet. Eftersom det innebär en något större risk för långivaren brukar räntan ligga något högre.

När du ansöker om lån ska du också ange hur länge du vill att lånet ska löpa. Just nu kan du välja löptid på mellan 1 och 12 år. Ta dig en ordentlig funderare inna du bestämmer dig. På hemsidan Låna.at får du hjälp med att kalkylera din månatliga kostnad för lånet. Tänk alltid på att välja en återbetalningstakt som är anpassad till din och din familjs resurser. Besök Låna.at idag! VI hjälper dig låna billigt.

Related posts:

  1. Behöver du låna pengar?
  2. tips när det gäller låna pengar
  3. Låna pengar till att börja en ny hobby – starta krig mot USA
  4. Låna pengar av norrbanken
  5. vill du låna pengar