Att jobba med telemarketing på Bisfront

Att jobba med telemarketing på Bisfront

Bisfront startades år 2006 och det går ständigt framåt. Idag är Bisfront ett av det ledande företagen inom nykundsbearbetning och telemarketing

I våra ljusa lokaler på Linnégatan 89 sitter flera heltidsanställda mötesbokare. Med attityder som drivna, seriösa, stolta och framförallt glada gör deras dagliga arbete med telemarketing att många givande möten blir bokade.

Alla företag vill tjäna mera pengar. Men hur gör man det? Jo, man skaffar givetvis nya kunder. Men då kommer man till den svåra frågan, – Hur skaffar man nya kunder på bästa sätt? Ett sätt kan vara att anlita Bisfront för kvalificerad nykundsbearbetning.

Kontakta oss på Bisfront så bokar vi in ett första möte med er. Då berättar en av våra kompetenta utesäljare lite mer om oss. Väljer ni att sätta igång med mötesbokning via oss bokar vi en workshop. Där utbildar ni en till två av våra bokare i vad erat företag gör, hur era tjänster eller produkter ska marknadsföras på telefon och vad för typ av kunder ni vill samarbeta med i framtiden. Workshopen har vi här hos oss eller så kommer vi till er och den tar allt från en till fyra timmar.

Med försäljningsmetoden telemarketing riktar man in sig på potentiella kunder och får på så sätt garanterat bättre gehör. Vi har exklusiv erfarenhet från att ha jobbat med följande branscher i flera år, Media, Finance, HR, IT och Consulting. Våra bokare kommunicerar på ett proffsigt sätt med er specifika målgrupp, oberoende om de talar med en marknadschef eller VD.

I vår heltäckande databas gör vi väldigt specifika sökningar som tex. gjorda medieinveseteringar tidigar år. Eftersom att databasen är helt unik gör det oss ännu skickligare på telemarketing och besöksbokning. Därför kommer ni förhoppningsvis bli nöjda med valet av oss eftersom just denna del i nykundsbearbetning ofta är en av de svåraste.

Vill ni skapa större tillväxt och spara dyrbar tid till andra arbetsuppgifter, är telemarketing med Bisfront en utmärkt lösning. Ni är välkomna att kontakta oss på telefon 08-660 17 70 eller besöka vår hemsida, www.bisfront.se.

No related posts.