Acer Aspire 7750

Har du lite pengar och lite plats men vill ha mycket dator med hög prestanda – är det bästa valet i dag att satsa på en bärbar dator. Men vill du dessutom ha din höga prestanda för så låg summa som möjligt, så kan du besöka www.laptops.se. På denna sida presenteras ett gäng testvinnande datorer som sållats ut bland över 2 000 recensioner av laptops på nätet. I tre prisklasser presenteras de datorer som garanterar dig högsta möjliga prestanda för lägsta möjliga pris. En av de datorer som förekommer i budgetklassen är Acer Aspire 7750.
Denna, Acers senaste bärbara dator, har fått en ny, slank design. Inne i laptoppen hittar du en kraftig Intel Core i5-2450M processor (Sandy Bridge) och som skärm har den en 17.3” LED-skärm med HD-upplösning. Denna dator är snygg och funkar bra som en allround-PC och klarar av att köra de flesta spel på medelinställningar
Acer Aspire 7750 har även Intel Turbo Boost Technology 2.0 vilket innebär att processorn accelerera automatiskt när du behöver extra mycket prestanda. Smart multitasking med Intel Hyper-Threading Technology gör att varje processorkärna kan utföra två uppgifter samtidigt, så att du slipper vänta.
Acer Aspire 7750 har ett dedikerat Radeon HD7670 grafikkort. Med ett dedikerat grafikkort slipper du att systemminne används av en integrerad grafiklösning. Radeon HD7670 ger dig även möjligheten att spela spel och 3D-grafik med väsentligt bättre flyt och mer detaljrikedom än typiska integrerade grafiklösningar.
Gå in på www.laptops.se och se vilka de andra testvinnande bärbara datorerna.

Related posts:

  1. Acer mobiler
  2. Skaffa ny dator